Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brak naklejek od xenonów na pasie przednim

Dla mnie E46 touring bez relingów wygląda brzydko - rzecz gustu

Skórzanej tapicerki to ja tam nie widzę

Dopytaj kwestię faktury VAT - pewnie pomyłka z Marżą.

Czujnika deszczu też nie ma

Czujnika zmierzchu też nie

Świateł do jazdy dziennej też nie

Korbomatik z tyłu...

Opublikowano
Dzięki wielkie za odp jestem zielony w temacie BMW ,faktycznie brak naklejek od xenonów jest zastanawiający bo kolo ma jeszcze parę innych E46 z xenonem i każda jedna je posiada
Opublikowano

Jeśli chodzi o silnik to po lifcie to najmniejsza 6 cyl jednostka benzynowa. Jej osiągi są powiedzmy wystarczające do sprawnego poruszania się z prędkościami autostradowymi. Silnik ma fajne brzmienie, jest dość żwawy, zużywa średnio między 9 - 13L/100km benzyny oczywiście w zależności od stylu jazdy i pokonywanych tras.

Jego bolączkami są: czasami niesprawne vanosy - które można oczywiście zregenerować, częste nieszczelności dolotu powodujące błędy CHECK, kiepskie rozwiązanie pierścieni objawiające się zwiększonym apetytem na olej ( M54 często sporo oleju przepala ).

Ja zrobiłem E46 2,2 prawie 100k km i nie mogłem narzekać - natomiast jakbym mógł wybierać pomiędzy pojemnościami to chyba najfajniejsze byłoby 2,5.

Opublikowano

No fajne uwagi i pozyteczna wiedza napewn mi sie przydadza przy szukaniu

Edit znajomy tescia pracuje w serwisie bmw i dowiedzial sie ze w 2015 miala 215 tys wiec przebieg moze byc realny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jeszcze raz ja znajomek z serwisu bmw dowiedział sie ze to autko do końca było serwisowane i ma jeszcze dwa serwisy za free jeszcze (dopoki nie przyjechało do polski ) ale kolega ktory siedzi w bmw odradza mi ja z uwagi na silnik 2.2 i teraz nie wiem czy wogole jechac ja ogladac
Opublikowano
Jeżeli ci się podoba, to jedź sprawdzić,wygląda ładnie.Silnik wiadomo,że to nie 330,zależy czego oczekujesz,a opisane bolączki dotyczą wielu silników bmw :D
Opublikowano

Widziałem kilka ogłoszeń na stronach pl i de z uszkodzonym takim właśnie silnikiem,niewątpliwie najgorsze noty ze wszystkich m54!

Także celuj wyżej (325) albo 320i 1,9