Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem panowie i panie. Zapliłem dzisiaj swoje maleństwo (BMW E-36 318IS 93 rok COUPE) i kontrolka od Air Bagu mi nie zgasła jak to zawsze robiła tylko miga tak przez ok. 5 min a następnie świeci ciągle. Co się mogło stać. Dodam, że byłem u trzech elektryków i żaden nie mógł się połączyć ze sterownikiem poduszki. Czyżby on poszedł ? Pomóżcie !
Opublikowano
A diagnostyka była robiona różnymi programami czy zawsze jednym? Zdarza się że niektóre programy nie "widzą" pewnych elementów samochodu. Miałem podobny problem i też z airbagiem. Dokładnie takie same obiawy,przez jakis czas migała kontrolka a póżniej świeciła na stałe. Próbowałem wykasować KTS-em ale nie "widział" poduszki a o dziwo pomógł Carsoft 6.5 który bez problemu wykasował bład. :cool2:
Opublikowano
Przyznam sie, że nie wiem jakimi programami były robione testy. Jutro jade do innego. A i nie dodałem, że ów problem pojawił się jak odebrałem samochód od mechanika bo mi wumieniali przednie amortyzatory i tak sobie mysle czy czegoś nie zje...i, oczywiście zarzekali się, że to nie ich wina. No nic, dzieki za info. Czas do boju i czekam na inne sugestie.