Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , na wstepie zaznaczę ze to mój pierwszy temat . Mam mały problem z nagłosnieniem w aucie , posiadam dwa głosniki w drzwiach i dwa w tylnej półce , czy da sie dołączyc te dwa głosniki basowe pod fotele ?

I jeszcze jedno , czy 13 cm mogę wsadzic w drzwi ? Bo te w drzwiach strasznie charczą , jakas masakra w tym aucie .

Jezeli temat juz był to z góry przepraszam i poprosze o zamknięcie lub przekierowanie mnie to takiego tematu .

Ogólnie w tym aucie jest brak basu i chciałbym cos zrobic małym kosztem

Opublikowano
W każdej wersji nagłośnienia znajdowały się głośniki pod fotelami. Jeżeli ich nie masz, to ktoś je musiał wyjąć. Może zrobić to na dwa sposoby. Zakupić głośniki z ORI wersji (najlepiej HiFi), ale to nie rozwiąże problemu z głośnikiem w drzwiach. Istnieje też cała masa systemów dedykowanych. Ten najtańszy z możliwych - http://sklep-car-audio.pl/557-udimension-el-comp-8b.html .
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ok , dziękuje za odpowiedz. Głupio mi przyznać , ale jednak mam te głosniki basowe pod siedzeniami :/ Tylko ze i one są wytłuczone , Wie moze ktoś cos odnosnie wymiarów , chodzi mi o głębokosc . Chciałbym kupic na allegro jakies głosniki basowe i je po prostu wymienic . Chcę tak samo zrobic z głosnikami w drzwiach .

Z góry dziękuję,

Przepraszam ze tak o wszystko pytam , ale wczesniej miałem audi i jakos do tamtego auta mozna było wszystko dokupic