Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam z góry przepraszam jeśli zły dział wybrałem . Nie dawno stałem się posiadaczem e46 coupe która od nowości była wyposażona w małą nawigacje. Sprawa wyglądą tak że w momencie kiedy auto do mnie przyjechało nie miało radia a w w kieszeni znajdowała się jedna kostka niebieska oryginalna od navi a pozostałe dwie były to kostki iso kiedyś na próbę podłączyłem zwykle radyjko kenwood i działało jak trzeba jednak teraz gdy zakupem przejściówkę i iso do bmw oryginalne radio załączą się i wyskakuje napis "disabel" ludzie piszą że trzeba w takim wypadku wlutować kabel do pinu numer 7 kabel biało żółty i chyba z domieszką czerwonego jednak u mnie przy kostce takie kabelki wcale nie występują przy oryginalnej kostce mam jakieś kable ale żaden nie jest w tym kolorze już sam nie wiem co zrobić proszę was o pomoc.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak dla mnie należy podpiąć 7 pin radia z 6 pinem niebieskiej kostki navi ale może ktoś potwierdzi.
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.