Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
proszę o pomoc bo mam coś namieszane ze światłami tylnymi, może ktoś napisać w której lampie macie przeciwmgielne tylne? czy w tej zewnętrznej tylnej tylko 1 po lewej stronie , czy w tylnej klapie dwa światła powinny świecić?
Opublikowano
proszę o pomoc bo mam coś namieszane ze światłami tylnymi, może ktoś napisać w której lampie macie przeciwmgielne tylne? czy w tej zewnętrznej tylnej tylko 1 po lewej stronie , czy w tylnej klapie dwa światła powinny świecić?

standardowo w lewej.

niektórzy dokładają prawą dla symetrii - ale czy jest to dozwolone to pytaj diagnosty w innym wątku

Opublikowano
ale po lewej w której lampie tej w błotniku czy w klapie?

w klapie

ale czy jest to dozwolone to pytaj diagnosty w innym wątku

dozwolone

Opublikowano
ale po lewej w której lampie tej w błotniku czy w klapie?

w klapie

ale czy jest to dozwolone to pytaj diagnosty w innym wątku

dozwolone

dzięki za odpowiedź, przynajmniej przeciwmgielne są ok, natomiast nie świecą mi światła stopu , świeci tylko stop dodatkowy w klapie, i teraz pytanie czy światło stopu ma osobną żarówkę czy tą samą co światła pozycyjne i świeci mocniej?

Opublikowano
ja mam z tyłu pozycyjne LED, odrebne żarówki halogenowe STOP w błotnikach i odrebne żarówki halogenowe w klapie na p.mgłowe