Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wiem ze temat odmrażam ale już nie wiem co dalej, jakiś czas temu postanowiłem zmyc snie na myjni z auta od tamtej pory swieca mi wsztskie 4 lampki na konsoli oraz tylko kieunki wszystkie migaja szybko, dodam ze awaryjne sa ok ale to chyba inny obwod, rozkrecilem wszystkie wtyczki i tak sucho brak wilgosci co jeszcze moglo się zalac
Opublikowano

Generalnie szybkie miganie kierunkowskazów oznacza że jedna z żaróweczek nie świeci , czyli może być spalona lub słaby kontakt.

Włącz awaryjne i sprowadź czy Ci wszystkie świecą

Ps. Popraw tytuł wątku bo admin może Ci go zamknąć

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
A nie leci ci przypadkiem woda przez nieszczelność gdzieś, na bezpieczniki w schowku. Odłącz aku na moment i podłącz z powrotem i zobacz co będzie. Daj znać
Opublikowano
Zadnej wody nie mam na bezpiecznikach. Na konsoli 4 lampki swieca przod tyl. Kierunkowskazy lewa prawa tak samo migaja czyli szybko. Otworzylem wszystkie lampy i sprawdzilem wyczyscilem wd40 niektore zarowki wymienilem i dalej to samo
Opublikowano
zalany moduł świateł. (włącznik świateł)

Naprawy po sąsiedzku BMW E46 - Lubin dolnyśląsk

wymiany elementów zawieszenia, układu hamulcowego, elektryka, doposazenia, diagnostyka