Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem z podgrzewanymi fotelami w swoim e91 2005r. Przeczytałem sporo tematów na forum ale nie znalazłem odpowiedzi lub nawet podpowiedzi jak ugryźć temat. U wiekszosci z Was po wciśnięciu przycisku na panelu zapalała się dioda i gasła. U mnie nie zapala sie nic. Sprawdzałem bezpieczniki - są ok, kostki pod siedzeniami - są ok. Na dwóch pinach z taśmy wychodzącej od panelu klimatronika jest napięcie. Dodam, że navi prof a usterka występuje od momentu kiedy kupiłem to autko.

Help :) bo zima idzie a dupsko marznie :)

Opublikowano
a jesteś pewny że masz te same fotele co w VIN ? Może ktoś je wymieniał bo były wystrzelone poduchy - nie wiem różnie mogło być.
Opublikowano

Po rozkodowaniu VIN mam S494A Seat heating driver/passenger

kostki pod fotelami są podłączone. Fotele bankowo podgrzewane. Nie wiem gdzie szukac problemu :/

Opublikowano

Po rozkodowaniu VIN mam S494A Seat heating driver/passenger

kostki pod fotelami są podłączone. Fotele bankowo podgrzewane. Nie wiem gdzie szukac problemu :/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
a jesteś pewny że masz te same fotele co w VIN ? Może ktoś je wymieniał bo były wystrzelone poduchy - nie wiem różnie mogło być.

Czy gdyby ktoś wymienił fotele na takie same(zakładająć ze wystrzeliła kiedyś poduszka) to ogrzewanie moze nie dzialac? trzeba cos zakodowac?

Czy w każdej navi prof powinna byc opcja regulacji podgrzewania foteli?