Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Panowie Pomocy

1. czy do radia bavaria exclusiv"C" dam rade zamontować zmieniarke? wiem że wystarczy wyjąć ale nie mam kodu i nie chce kosztów na darmo ponosić jeśli nie nie ma gniazda na zmieniarke.

2.jest to radio oryginalne po zgaszeniu silnika wyłącza sie po zapaleniu samoczynnie sie włącza.Na postoju można je uruchmić wciskają guzik.

I tu problem ma jakąś usterke na zgaszonym sielniku gra a po zapaleniu od razu sie wyłącza i nie daje uruchomic .Po kilku próbach radio sie świeci (wyświetlacz) lecz przyciski nie działają.Po zgaszeniu gra.W czasie przekręcania kluczyka w stacyjce z głośników sychac takie delikatne puk jaby dostawały prąd i radio nie gra.Co to może być jakaś usterka stacyjki?połączeń z tyłu radia?A dodam że miesiąc temu założyłem odcięcie pompy paliwa i gość sie wcinał w kostke pod nogami kierowcy mógł coś spiepszyć?

Edytowane przez Heny
BMW 525i od 340 dni---------wcześniej e23, 732i--------- tylko automat!
Opublikowano
a może padł przekaźnik który odcina prąd od radia w czasie zapalanie i nie przywraca go po zapalenu?
BMW 525i od 340 dni---------wcześniej e23, 732i--------- tylko automat!
Opublikowano
moze kabel od masy po wlaczeniu stacyjki cos nie halo. ja raz tak mialem w VW TRANSPORTERZE. tyle ze wogole mi nie gralo . pykalo w glosnikach radio sie swiecilo ale nic poza tym. okazala sie zla masa niby byla masa bo swiecila na kontrolce do +12 ale mimo to radio nie chcialo na niej grac. dalem inna mase i radio ozylo. moze tu poszukaj przyczyny,. mechec moze cos porozpinal i spial inaczej albo w innyh sposob.