Skocz do zawartości

bmw f11 grznie foteli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów. Mam takie pytanie czy wszystkie bmw f10 11 miały podzielone grzanie foteli przednich tzn. siedzisko i plecy (możliwość regulacji)? Przeszukałem cały idrive i nie znalazłem podziału.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

W ustawieniach klimatyzacji.

O ile dobrze pamiętam dostępne tylko dla foteli komfortowych.

Opublikowano
  • Autor
no właśnie moje są zwykłe, dzięki za podpowiedż w sumie to myślałem że wszystkie f10 mają ten bajer :)
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ale można zakodować różne temperatury dla siedziska i oparcia oddzielnie podobnie jak zmienić temperatury dla pozycji 1,2,3. Ostatnio zmniejszyłem temperaturę u siebie na najsłabszym poziomie bo za mocno grzało, użyłem do tego aplikacji na telefon Carly for BMW.
Opublikowano
  • Autor
Ale można zakodować różne temperatury dla siedziska i oparcia oddzielnie podobnie jak zmienić temperatury dla pozycji 1,2,3. Ostatnio zmniejszyłem temperaturę u siebie na najsłabszym poziomie bo za mocno grzało, użyłem do tego aplikacji na telefon Carly for BMW.

witam,która wersją aplikacji lite czy pro bo adapter mam icar obd2 wykorzystywałem go w audi do kasowania nieszczęsnych klap.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Tylko wersja Pro i potrzebny jest oryginalny adapter II generacji który można kupić na oficjalnej stronie aplikacji: http://www.mycarly.com/product/bmw-app/