Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie i Panewki!

Ostatnio poszukuję E60/1 co jest ciężkim zadaniem na naszym rynku. Ten oto egzemplarz ma cofnięty licznik z 345 825 (dane z maja 2012) na 186 680 km (sierpień 2012). W tej chwili w ogłoszeniu jest 283 000km. Wystawiona za 41 000zł

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-530xd-lift-hud-navi-automat-ID6yzJmt.html#4383fc68c4

Byłoby miło gdyby ktoś zrobił save'a strony dla potomnych :)

Raport:

cu12364-report.pdf

Opublikowano
Kolejny egzemplarz z programu 5oo+ jak zawsze w takich rodzynkach nie ma zdjecia całego fotela kierowcy bo po co...
Opublikowano
Ja mam taka samą wystawiona za - była 45900 , teraz jest - 44900 i każdy dzwoni i mówi że wysoka cena, oraz że przebieg nie jest niski. Oryginalnie 257tys.km
Opublikowano
Ano tak juz jest jeden woli matke a drugi corke. Zreszta chyba nie do konca taka sama bo juz bys jej nie mial. Pewnie masz slabsze wyposazenie
Opublikowano
A ile taki samochód miałby kosztować, żeby ktoś w końcu nie przyczepił się o cenę? 60 kawałków? Wcześniej była wystawiona za 43 tysiące złotych.
Opublikowano
Myślę,że cena jak na polifta i wyposażenie nawet jeśli ma bliski 500 tyś jest ok,przebieg przebiegiem,ważne w jakim jest stanie,a ogłoszenie juz nieaktualne,ktoś kupił tą okazję :wink:
Opublikowano
Jesteś następny dla którego, przebieg nie ma związku ze stanem technicznym. Nawet jak przy oględzinach i kupnie nic strasznego nie widać, to już za jakiś krótki czas może zacząć szwankować wszystko po kolei.
Opublikowano
Ano tak juz jest jeden woli matke a drugi corke. Zreszta chyba nie do konca taka sama bo juz bys jej nie mial. Pewnie masz slabsze wyposazenie

No to zobacz i powiedz czego nie mam? http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-full-opcja-4x4-530-xd-iwl-100-serwis-i-bezwypadek-bez-inwestycji-ID6yDlm9.html

jezeli przebieg jest prawdziwy to bardzo niski tyle ze jak wyzej brak automatu do 3 litrowego diesla po prostu zniecheca wiekszosc ludzi.

Opublikowano
W tamtym roku w sierpniu miał 238tys.km - ja zrobiłem za rok z kawałkiem 20tys.km 99% na trasie - mam/miałem jeszcze 2 osobówki i jedno ciężarowe auto.
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ed1c951faed4.jpg

SAAB ready for take off.

codzienność:
- fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE)
- dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F)
- praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F)
czas wolny:
- nerwowe  BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL)
weekendy:
- przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL)
zabawki:
- zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L)

plany:
- ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)