Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może podepne sie do tematu.

Odrazu mówie ze dopiero co założyłem konto i jestem "świeżak'', a więc mam problem z bagażnikiem w e39 sedan przed lift czyli ani przycisk w samochodzie ani w kluczyku nie otwiera bagażnika również przy klapie nie reaguje tylko mogę otworzyć kluczykiem a że mam jeden kluczyk to juz mnie to strasznie denerwuje jak musze zgasić auto zeby go otworzyć

Z góry dzieki za odp i sorry jesli taki temat juz jest a ja go nie znalazłem

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kolego, skoro jestes swiezak to cie tylko poprawię że powinieneś napisać o swoim problemie w odpowiednim dziale a z tego co napisales to posiadasz BMW E39 i to w dziale serii 5 powinieneś opisać lub znaleźć odpowiedź na swój problem bo radzej w dziale E9x nikt nie pomoże w odpowiedzi na twój problem.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam !

Od pewnego czasu mam pewien problem. Gdy nacisnę przycisk otwierania tylnej klapy, to nie zawsze chce się otworzyć .... jak wsiądę do auta to na wyswietlaczu CIC wyswietla się komunikat , że bagażnik jest otwarty . Dopiero gdy przejadę się samochodem po jakiś 10-15 minutach zapala się światło w bagażniku i wtedy bagażnik da się normalnie otworzyć ..... jaka może być tego przyczyna ? Sygnał dochodzi , jednak bagażnik sie nie otwiera od razu . Czy ktoś z was spotkał się kiedyś z takim tematem ??? :?

Opublikowano
Zacząłbym od kabli (bodajże u mnie był brązowy) w osłonie przy klapa/dach i zweryfikowałbym sam przycisk --- u mnie dostawał wilgoci bo guma się w jednym miejscu rozwerwała. Przy okazji weryfikacji samochodu oddałem do pana Krzysztofa Seweryna na Targówku i zrobione. Wszystko działa jak należy, przycisk wymieniony na nowy, kabel zlutowany.
  • 3 lata później...
Opublikowano

Witam

Otóż mam problem z klapą bagażnika BMW E91 320d 2006 .

Nie otwiera się klapa z przycisku jak i z pilota

Sprawdziłem kable wszystkie śmigają nie ma żadnego przerwanego robiłem to w styczniu. Dziś je sprawdziłem ( rozebrałem podsufitkę i peszle ) przewodzą . Wpinalem się we wtyczke od przycisku w klapie i nic wpinalem się w zamek nic .

Jakieś sugestie ?