Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem e36 po rozkodowaniu vinu okazuje się że jest ona cała w m pakiecie, brakuje tylko przedniego zderzaka (musiała być klepnieta) ale słabo podłużnice nie pogięte, problem tkwi w halogenach założony został zwykły zderzak z halogenami, które nie działają, gdy je załączam na raz nie zapala się kontrolka na dwa zapala się od tylnich mgnielnych, gdzie szukać przyczyny ? Pomocy ;)
Opublikowano

pewnie tam gdzie masz halogeny. Wyjmij je i zobacz czy do wtyczek dochodzi prąd jak włączysz guzikiem, czy w ogóle są podpięte, może masz żarówki spalone. Od tego zacznij.

Jak nie bedzie pradu to szukaj bezpiecznik od halogenów (rozpiske znajdziesz na googlach), jak bezpiecznik będzie sprawny to może guzik od załączania halogenów nie działa. Jeśli mimo to jest sprawny to pewnie gdzieś kable przerwane. Sprawdzisz to miernikiem elektrycznym.

pytanie z cyklu boli "mnie ząb co mam zrobić"....

szukam