Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kompletnie nie wiedziałem gdzie umieścić post tego typu, dlatego proszę o przeniesienie w konkretny dział.

Noszę sie z zamiarem kupna BMW, narazie stoje między 1. F30 2. F10 3. F20. Autko chciałbym sprowadzić z Niemiec na początku grudnia. Nie znam żadnego handlarza polecanego który ściąga samochody z Niemiec. Auto ma być w 100% pewne. Czy znacie jakieś polecane komisy, ludzi którzy zajmują się ściąganiem aut z Niemiec, seria tylko F. Od kogo ściągaliście swoje F-ki?

Pozdrawiam.

Opublikowano
Zagadaj do DRAY'a. Powinien mieć dobre kontakty, tak mi się wydaje. Odpuść komisy, weź kogoś ogarniętego z laptopem i jedź :)

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja polecam stronę bmw.de są tam oferty dealerów BMW z DE. Ja tam kupiłem swoją e91 z salonu z historią pełną, bezwypadkową i co ważne miała porobione wszystkie rzeczy przed sprzedażą wpisane w książce i historii serwisowej - olej filtry hamulce, płyny, napinacz Vanos, uszczelka pod pompą Vacum, 2 komplety kół itd. Auto od 1 właściciela który kupił auto w salonie BMW jeździł nim i serwisował w jednym miejscu. Autko było droższe od podobnych ofert w Polsce o ok 10% ale porównywalne cenowo w stosunku do podobnych ofert na rynku niemieckim od osób prywatnych. Dostałem pisemną gwarancję od dealera na 1 rok. Pełna dokumentacja, komplet kluczyków. DO tego salon pomógł zarejestrować i ubezpieczyć na miejscu. Polecam salon BMW w mniejszej miejscowości - nie ma tam żadnych kolorowych oszustów.