Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zależy o co dokładnie Ci chodzi, czy o sam silniczek czy cały mechanizm ? Bo jedne części pasują inne nie sprawdź na bmwstore
Opublikowano
Prowadnice mogą nie pasować, wbij w katalog swój win wybierz elementy mechanizmu które Cie interesują kliknij na nr części i Ci się wyświetli do jakich aut pasuje
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam

Chciałbym podzielić się z wami swoim "znaleziskiem"

Zakupiłem do swojego sedana 2 nowe mechanizmy podnoszenia szyb na lewy i prawy przód

Lewy zepsuł się traz jakoś na dniach a prawy słąbo się podnosił

O ile lewa strona " poszła" bez problemu to jednak gdy dobrałem się do prawej strony przywitał mnie ciekawy widok

Mianowicie silniczek mechanizmu został przykręcony od wewnątrz śrubami ( nie wiem jakim cudem ) do tego mechanizm ten nie jest w zaden sposób podobny do tego który był po lewej stronie i który zakupiłem tzn inny jest stelarz i nie ma mocowań szyby na te śrubki ósemki tylko tak jak by na stałe

Wrzucę fotkę może ktoś podpowie jak oddzielić tą szybę od mechanizmu . Może należy wyjechać całym mechanizmem z szybą górą o ile da się...

1fe724ae3f3c.jpg

20180704_184947.jpg

e23cc1fe1bfa.jpg