Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleżanki i Koledzy. Przeglądałem forum,. ale nic nie znalazłem odnośnie tematu .Czy wie ktoś jak przekonfigurować ustawienia aby działał przycisk SOS w Polsce? Kiedyś dla sprawdzenia wcisnąłem i nic. Po czasie rozłącza się, a jak wyświetlił położenie GPS po wpisaniu w MAPS wyszła jakaś rozbieżność rzędu 200 km. Oryginalnie samochód był wyposażony tylko w samo radio. Teraz mam zmienione na CCC, oryginalnie bluetooth na wyposażeniu. Nawet jak mam sparowany tel. to i tak nic to nie daje. Wszystko milczy.

Tak jak w temacie samochód z rynku USA

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nawet w USA, BMW wylacza ten system i wymiana sprzetowa bedzie potrzebna (tak mi sie wydaje, nie wczytywalem sie w to za bardzo), wiec odpusilbym sobie wysilek.

SPECIAL NOTE: After December 31, 2016, the on-board cellular technology used for delivering numerous BMW ConnectedDrive / BMW Assist features will no longer be supported on most 2013 and earlier vehicles, 2014 X6, 2015 and earlier X1, and 2016 and earlier Z4 vehicles.

http://www.bmwusa.com/Standard/Content/Explore/BMWValue/BMWAssist/2013andearlier.aspx

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1