Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. kupilem auto z 2002r po kradziezy. zwineli klimatronik, licznik i pare innych rzeczy. kupilem klimatron i wyswietlal w stopniach celcjusza, drugi licznik tez pokazywal w celcjusza. czy gdzies w liczniku mozna cos przestawic bo po paru zabawach z nim wszedzie wyswietla mi sie w fahrenheita.!?

druga sprawa. w dolnum prawym rogu swieci sie jakby zolty trybik ze znakiem wykrzyknika w srodku.

moze chodzi o skrzynie, mam manuala ale licznik moze byc od automatu.

Opublikowano

wyglada na to ze masz licznik od automatu.

bardzo możliwe ze mozna przestawic jesyk poprzez wybranie odpowiedniego testu liczników, ale ja nie wiem jakiego konkretnie, druga opcja to podłaczenie pod komputer( może byc interfejs z allegro który chodzi z carsoftem 6,1 i sobie zmienisz :)

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano

Co do kontrolki to jest ona od automatu i aby jej się pozbyć to na dwa sposoby. wyrzucenie jej lub unieaktywnienie programowo.

W kwestii wyświetlania temperatury to wcisnij prawy przycisk w liczniku na załączonym zapłonie i trzymając wyłącz zapłon. Po wyłączeniu zapłonu puść przycisk i po ponownym załączeniu już powinna być zmiana.