Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Miejsce na blokadę jest pod miską. Bolec ma rozmiar 10mm w obudowie i przechodzi w 8mm w kole zamachowym. Ale na samym bolcu nie zalecam odkręcać,dodatkowo należy zablokować wieniec przez dolny otwór między silnikiem a skrzynią przy pomocy dobrze dopasowanej breszki. Robota dla dwóch osób i nie zdziw się gdy będzie trzeba założyć przedłużenie do klucza długie na 1,5 metra bo tak mocno potrafi ta śruba trzymać. W skrajnych przypadkach trzeba rozbierać przód i użyć dużego pneumata.
Opublikowano
Właśnie otwieram swój biznes i każda złotówka się dla mnie liczy, mam używane ślizgi i chciałem je założyć a na wiosnę planuje wymienić cały rozrząd na nowy. Wiem, że to "druciarstwo" ale jest taka sytuacja a nie inna. Da się to zrobić?
Opublikowano
Właśnie otwieram swój biznes i każda złotówka się dla mnie liczy, mam używane ślizgi i chciałem je założyć a na wiosnę planuje wymienić cały rozrząd na nowy. Wiem, że to "druciarstwo" ale jest taka sytuacja a nie inna. Da się to zrobić?

łancuch to napewno jest d łuzszy niz nowy...

TAK da sie,, kazdy wasztat powie ze sie nie da,, ale w "garazu " sie da, blokady musisz miec. uwazaj na vanosa jesli masz

• 2 tygodnie później...