Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Posiadam bmw e81 w ktorym mam problem z zamykaniem i otwieraniem z pilota, pilot nadaje sygnał, centralny zamek dziala prawidlowo gdy wciska sie przycisk na konsoli centralnej, auto takze odpala z pilota. Bylem z tym problemem w serwisie bmw okazalo sie ze problem lezy w lusterku wewnetrznym wstecznym, zamowilem uzywane sprawne na allegro lecz po wymianie nadal auto nie zamyka sie i nie otwiera. Miał ktos podobny problem ?
Opublikowano
Dzięki za odpowiedz. Faktycznie lusterko które zakupiłem jest z fotochromem wcześniej było bez. Zamówie następne bez fotochromu zobaczymy czy coś to da, mam nadzieje że tak bo już mam dość otwierania bmki z grota.
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Lusterko wymienione wszystko śmiga tylko jest jeszcze taki problem, że po zamknięciu i odczekaniu jakichś 10 min nie otwiera się z pilota trzeba użyć grota, otworzyć drzwi i dopiero centralny znów zaczyna działać. Co to może być ?