Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam E90 sedan i ogólnie bardzo podoba mi sie ta fura na zewnątrz wszystko ładnie super :) tylko wnętrze średnio mi sie podoba a nie chce go sprzedawać z powodu saego wnętrza ;/ macie może jakieś poysły? Cos poalować,wyienić,dodać? dzięki z góry za odp :)
Opublikowano

Zależy jaki masz budżet bo możesz i całą deskę rozdzielczą obszyć skórą :wink:.

Z najtańszych modyfikacji to obklejenie listw albo ich wymiana. Możesz zmienić kierownicę, gałkę zmiany biegów.

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
Opublikowano
Zależy jaki masz budżet bo możesz i całą deskę rozdzielczą obszyć skórą :wink:.

Z najtańszych modyfikacji to obklejenie listw albo ich wymiana. Możesz zmienić kierownicę, gałkę zmiany biegów.

wkurza nie kolor tapicerki bo jest szara ale preferuje sie wszystko do wyiany pewnie ;/ siedzenia itp boczki na drzwiach itd...może jak znajdę taką samą z fajnym wyposażeniem to zmienie :) a jak myslicie zmieniac jak juz na E60? czy zostać przy E90? chciałem E92 ale całkiem drogie są. Także zostańy przy e60 i e90 co poradzicie? :)

Opublikowano
Najpierw pokaż zdjęcia środka swojego pojazdu i zobaczymy czy jest tak tragicznie jak piszesz. E60 czy e90 to już dyskusja na inny temat, musisz wiedzieć co Ci się podoba, chociaż kupowanie samochodu dla wnętrza jest dla mnie trochę dziwne.