Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich,

niestety moją przygodę z BMW rozpocząłem od dzwona. e39 rok 1998 model 523i. Na zdjęciach niżej widać uszkodzenia. Nie wygląda to dobrze i wiem, że może nie być opłacalne, ale i tak chcę to zrobić. Teraz dwa pytania do Was:

1. Jak sprawdzić czy mechanicznie jest wszystko ok ? Czytałem o czujniku zderzeniowym na klemie +, rozebrałem go i wygląda jak na zdjęciach (kombinowałem tam i próbowałem go włożyć) ale samochód dalej reaguje jak na video, tzn. nie odpala.

2. Czy macie jakiś godny polecenia zakład, który zająłby się naprawą blacharską?

Edytowane przez Powerful
Opublikowano
Ale tego naprawdę nie opłaca się naprawiać , w dobrym warsztacie musisz się liczyć że koszt naprawy tego co widać na foto to przynajmniej 8000 PLN . A prawdopodobnie wyjdzie sporo więcej . I po naprawie będziesz miał auto z wspawaną ćwiartką wspawanym progiem uklepanym i poszpachlowanym dachem .
  • 2 miesiące temu...