Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po niemałych walkach udało mi się uruchomić telefon w moim E39 i już prawie wszystko gra. Otóż po przełączeniu (lub odebraniu) rozomowy na zestaw głośnomówiący słysze wszystko dobrze, jednak rozmówca nie słyszy mnie:( Czy jest możliwe że mam w jakis sposób wyłączony mikrofon? Czy może jest on po prostu zepsuty? A może robie coś żle.. Komunikacja przez słuchawkę działa bezproblemowo.

Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc,

Mariusz

Opublikowano
mam telefon w łokciu i nie udało mi sie jak dotąd wyłączyc mikrofonu. A nawet jesli taka funkcja istnieje to na logike powinna ona działać tylko jednorazowo. Czyli przy odbiwraniu rozmowy lub po "restarcie" auta powinno wszystko wrocic do standardowych ustawien.

pozdrawiam

t.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź!

Tego się właśnie obawiałem, po włączeniu auta i nawiązaniu połączenia nadal bez poprawy. Wygląda na to, że mikrofon nie działa:( Można go jakoś wyjąć czy sprawdzić? W klapce na suficie nie ma żadnych śrubek, nie mam koncepcji jak sie tam dostać:)

Pozdrawiam,

Mariusz

Opublikowano

tez nie mam koncepcji ani antykoncepcji tymbardziej, bo jak miec antykoncepcje do koncepcji ktorej nie ma ;)

Ja bym jakos lekko podwazyl paznokciem z przodu, z tylu i zobaczyl, czy puszcza. A moze da sie wykrecic cos obok i od gory paluszkiem wypchnąc. Jakos nie mam tego teraz przed oczami, spekuluje po prostu

pozdrawiam

t.