Skocz do zawartości

E39 problem z zestawem głośnomówiącym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po niemałych walkach udało mi się uruchomić telefon w moim E39 i już prawie wszystko gra. Otóż po przełączeniu (lub odebraniu) rozomowy na zestaw głośnomówiący słysze wszystko dobrze, jednak rozmówca nie słyszy mnie:( Czy jest możliwe że mam w jakis sposób wyłączony mikrofon? Czy może jest on po prostu zepsuty? A może robie coś żle.. Komunikacja przez słuchawkę działa bezproblemowo.

Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc,

Mariusz

Opublikowano
mam telefon w łokciu i nie udało mi sie jak dotąd wyłączyc mikrofonu. A nawet jesli taka funkcja istnieje to na logike powinna ona działać tylko jednorazowo. Czyli przy odbiwraniu rozmowy lub po "restarcie" auta powinno wszystko wrocic do standardowych ustawien.

pozdrawiam

t.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za odpowiedź!

Tego się właśnie obawiałem, po włączeniu auta i nawiązaniu połączenia nadal bez poprawy. Wygląda na to, że mikrofon nie działa:( Można go jakoś wyjąć czy sprawdzić? W klapce na suficie nie ma żadnych śrubek, nie mam koncepcji jak sie tam dostać:)

Pozdrawiam,

Mariusz

Opublikowano

tez nie mam koncepcji ani antykoncepcji tymbardziej, bo jak miec antykoncepcje do koncepcji ktorej nie ma ;)

Ja bym jakos lekko podwazyl paznokciem z przodu, z tylu i zobaczyl, czy puszcza. A moze da sie wykrecic cos obok i od gory paluszkiem wypchnąc. Jakos nie mam tego teraz przed oczami, spekuluje po prostu

pozdrawiam

t.