Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem po raz pierwszy posiadaczem samochody marki BMW. W poprzednich markach zalożenie kamery wymagało tylko odpowiedniego radia i przeciągnięcia kabelków. A jak to wygląda w X5 2008 rok? Mam jedynie otwór koło lampek oświetlających rejestracje. Więc co muszę zakupić i co posiadać żeby mi to zadziałało.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Może to głupie pytanie ale e70 miały kamerkę cofania w opcji?
Opublikowano
Chyba tak. Ja kupiłem bez. Nie mam jej w specyfikacji samochodu no i nie mam jej fizycznie. Już nieco poszukałem. Kamera, moduł i wiązka. Pytanie czy to ten moduł (MODUL KAMERY NR 9 277 951). I ile kosztuje taka konfiguracja tzn wczytanie tej kamery?
Opublikowano

Dziekuje. Poczytałem sobie. Zostane przy standardowym rozwiazaniu czyli kamera moduł i wiazka. Pytanie gdzie i ile kosztuje takie zakodowanie w systemie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

To może zamiast kombinować, zainwestować trochę kasy w porządny zestaw multimedialny z funkcją kamera tył/przód , mp3/mp4/ i inne bajery.

http://www.car-tronic.pl/

Ja u nich kupiłem zmieniarkę cyfrową DENSION S500 i podłączenie banalnie proste. Obsługujesz z opcji idrive na monitorze.

Tamto to jest ok, ale możliwości są dużo mniejsze.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Podłączenie jest plug&play. Tylko musisz wyjąć radio i tam się wpiąć z przejściówką, a światłowodem się wpinasz nad nogami pasażera. Czy kodować? Może nie trzeba, albo trzeba będzie odblokować TV w samym radiu. Jak podłączysz daj znać.