Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam mały problem. Otóz cofałem sobie jednego pięnego ranka nagle przy wylaczaniu silnika cos buchło zasmierdziało czyms spalonym (nie benzyna, nie gaz, tak jak by jakiś olej ale nie jestem 100% pewien) i zgasł. Uruchomiłem ponownie i działał bez zazutu. Co to mogło być? Z góry dziękuje za podpowiedzi.

P.s. Dodam ze nie zauwazyłem zadnych wyciekow etc.

Opublikowano
Czy Szanowny Kolega zamierza tak co dwie godziny odswieżać?
były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan
Opublikowano
Witam ! :) Miałem to samo w mojej bumce :) Walnęło i koniec :) Jeździłem dalej przez pare dni aż w końcu musiałem wymienić przepływomierz powietrza :) Bo od uderzenia sie tam coś przestawiło czy coś w tym stylu :)

Jestem silny wewnętrznie jak Jeep Wrangler, z klasą jak Mercedes S600, niedostępny jak BMW 750iL, delikatny jak jasna skóra w Volvo C70, pięknyi wysportowany jak Audi TT i niekoniecznie szybki jak Porsche :D

...::: StreeT RacinG Is NoT A CrimE :::...

Opublikowano
strzał jak nic, no i smród, przepływka jest bardzo wytrrzymała tak wiec nie ma sie co bać na zapas. Sprawdź czy nie masz lewego powietrza bo to najczęstrzy powód strzałów.

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW

Opublikowano
Lewego powietrza nie łapie, śmiga jak wcześniej. Mozliwe ze jak gwałtownie zachamowałem to klocki troche zaśmierdziały (wymienione 3 dni temu)? Bo to nie był dokładnie szczał tylko taki puste jak by udezenie troche połączone z buchnięciem.