Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od kilku dni coś niepokojcego dzieje się z moim autem. Czasem potrafi się załączyć alarm( syrena i kierunki). To co zauważyłem że w trakcie kiedy to się dzieje po otwarciu auta z kluczyka i otwarciu drzwi dioda pod lusterkiem miga szybciej. Dopiero po wciśnięciu zamykania/otwierania alarm przestaje wyć a dioda jeszcze kilkanaście sekund miga szybciej. Sprawdzałem krancowy pod maską. Wydaje się że jest ok.

W ostatnim czasie równocześnie występuje problem z zapalajaca się kontrolka poduszek i napinacza. Czy to oznacza np. Spadki na zasilaniu? Może coś "kradnie prąd"?. Co o tym myślicie? W inpie nie widzę błędów.

Opublikowano
Podłącz kompa... Bedzie zapisany błąd i dokładna informacja który czujnik uruchomił alarm ;)

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano
Tak w inpie. Wiem ze napisales ze bledow nie widzisz... ale to raczej nie mozliwe ;) Modul odpowiadajacy za alarm to DWA ( w moim przypadku np) W starszych E60 chyba jest to inny modul.

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano
Reingoldem możesz zobaczyć kiedy alarm się włączył, jaki czujnik spracował, wszystko badzie jasne :wink: