Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ub.roku kupiłem BMW 523i E60 w którym było radio BMW Profesional

z systemem HiFi Profesional LOGIC7 wraz z odtwarzaczem CD odtwarzającym pliki mp3.W tym roku w salonie BMW doposażyłem samochód w nawigację profesional. Podczas tej operacji wymienili m.in. odtwarzacz na taki ,który nie odtwarza plików mp3. Podczas reklamacji twierdzą,że każdy odtwarzacz,który jest razem z nawigacją profesional nie odtwarza plików mp3. Czy to może być prawdziwe? Czy oni po prostu taki zamówili i zamontowali? Czy ma ktoś odtwarzacz mp3 wraz z nawigacją w E60?

Opublikowano

A ja mam trochę inne pytanie - choć też podpada ono pod wątek o tej samej nazwie: "mp3 w E60".

Otóż, moje radio (Business CD) nie odtwarza mp3, ale w internecie znalazłem sporo informacji o tym, że wystarcza specjalna procedura update'u software'u radia oraz C.I.P. do nowszej wersji i .. mp3 magicznie zaczną grać.

Czy ktoś może tę procedurę przechodził, wie co i jak? Albo czy chociaż ktoś mógłby mi nieco rozjaśnić cały ten temat update'u radia w E60.

Będę zobowiązany za pomoc i wszelkie wyjaśnienia!

pozdrawiam,

JAREK

• 5 tygodni później...
Opublikowano
A ja mam trochę inne pytanie - choć też podpada ono pod wątek o tej samej nazwie: "mp3 w E60".

Otóż, moje radio (Business CD) nie odtwarza mp3, ale w internecie znalazłem sporo informacji o tym, że wystarcza specjalna procedura update'u software'u radia oraz C.I.P. do nowszej wersji i .. mp3 magicznie zaczną grać.

Czy ktoś może tę procedurę przechodził, wie co i jak? Albo czy chociaż ktoś mógłby mi nieco rozjaśnić cały ten temat update'u radia w E60.

Będę zobowiązany za pomoc i wszelkie wyjaśnienia!

pozdrawiam,

JAREK

Witam

Moje E60 jest z czerwca 2005. Miało wgrywany CIP wersja 23. Mechanik twierdził że MP3 nie będą chodzić ale chodzą. Pokazuje do 500 tytułów piosenek na DVD i czyta bez problemu DVD na którym w sumie jest 1019 utworów. Widzi też katalogi i pozwala po nich nawigować. Mam nawigację Business i zdaje się, że to jest kluczem a nie radio Business CD. Polecam www.e60.net

Pozdrawiam

Przemek

Opublikowano
ja mam e60 z Navi, który odebrałem w czerwcu 06 r. i u mnie chodzą MP3 na odtwarzaczu cd jak i na DVD do navigacji, jedynie zmieniarka nie obsługuje plików MP3