Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

syrena od alarmu w moim aucie ciągle wyje , muszę mieć ją wyłączoną kluczykiem , mam oryginalny alarm BMW z 93r

wcześniej wydawała dziwne dźwięki, jakby cicho "zgrzytała" jakby była zasilana niepełnym napięciem , teraz daje czadu pełną parą

Alarm się nie załancza bo nie mrugają migacze

może ktoś wie co to może być ???

pozdrowienia

:arrow:

Opublikowano

u mnie nie ma chyba takiego komputerka...

:?

a z tym wyciem to jest tak , że nawet jak nie mam załączonego alarmu to wyje....

powiedzmy że gasze silnik , wyciągam kluczyk , otwieram maskę , podnoszę ją i wciskam ten styk który powoduje żę niby maska jest zamknięta, wszystko pozamykne, przekręcam stacyjkę od syreny na I i zaczyna sie wycie ....

migacze się nie zapalają , centralny się nie zamyka ....

wygląda to tak jakby syrena dostawała cały czas napięcie tylko nie wiem dlaczego :?:

pozdrowienia :arrow:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
mam podobny problem, alarm jest albo czuły albo po jakimś niedługim czasie zię załancza i wyje, nie moge zostawic samochodu na właczonym alarmie bo wyje jak głupi :/
Opublikowano

cześć

u mnie ta syrena zaczyna wyć nawet jak alarmu nie załączę

po prostu samochód stoi i nagle zaczyna wyć

alarm się nie załancza bo nie mrugaja migacze, wygląda na to jakby syrena dostawała jakies lewe napięcie

pozdrawiam