Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam ma takie pytanie szukalem ale nic nie znalazlem. mianowicie czy pelny komputer od zwyklej 318 bedzie pasowal do isa i bedzie wyswietlal wszystko dobrze i czy jest mozliwosc podlaczenia innego pelnego komputera od np: 320 325. prosze o szybka odpowiedz
Opublikowano
tylko ze te najbogatsze komputery są na 2 wtyczki a te podstawowe są na 1 wiec trzeba by sie troche pobawic, ale jest to wykonalne
Opublikowano
witam ma takie pytanie szukalem ale nic nie znalazlem. mianowicie czy pelny komputer od zwyklej 318 bedzie pasowal do isa i bedzie wyswietlal wszystko dobrze i czy jest mozliwosc podlaczenia innego pelnego komputera od np: 320 325. prosze o szybka odpowiedz

Tak jak pisali koledzy wyzej, z tym ze np. z 325 wskazania nie beda do konca poprawne (slyszalem ze mozna przeprogramowac) najlepiej szukac od podobnej pojemnosci...

PZDR

Opublikowano

Witam

tylko ze te najbogatsze komputery są na 2 wtyczki a te podstawowe są na 1 wiec trzeba by sie troche pobawic, ale jest to wykonalne

Dokladnie tak jak mowisz tylko ze przerobka to chyba za duzo zachodu. Ja zakladam ze kolega wczesniej mial tez pelny OBC, wtedy bez zadnych przerobek pasuje. W katalogu dla 318i i 318IS oba maja ten sam numer katalogowy. A od 328i mam w swoim 325i i jest git :)

Pozdrawiam
Opublikowano
no mi sie zdaje ze ma albo zegarek, albo ten komputer z 8 przyciskami, ale najlepiej byloby gdyby sam zainteresowany wyjaśnił
Opublikowano
jest tak ze ja mam pelny komputer 18 przyciskow tylko ze w moim dziala tylko polowa wyswietlacza. oddalem to cudo do warsztatu ale oni mowia ze komp jest po zalaniu ze zrobili wszystko i nic juz z tego nie bedzie. wiec chce kupic pelny komputer sprawny i nie bawic sie w zadne naprawy . jesli ktos moglby zalatwic taki komputer to bym byl wdzieczny..