Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc...ostatnio zauwazylem i uslyszalem ze tylna wycieraczka glosno chodzi,tzn slychac dosc glosne stukniecie kiedy dochodzi do max.wychylenia i viceversa...

Wyglada mi na to ze to silniczek w klapie z otworem w ktory wchodzi bolec od wycieraczki....wystarczy gdzies posmarowac???koledzy wiedza dobrze o co chodzi...

Z gory dziekuje...

Opublikowano
to raczej nie silnik tylko zatarty mechanizm łączący uchwyt wycieraczki w tylnej szybie z silnikiem w klapie, trzeba rozebrać to co w szybie następnie nasmarować i będzie ok, przerabiałem to kilka miesięcy temu, jak rzadko używane to się lubi utlenić.
Opublikowano

Wlaczylem teraz zeby zobacZyc co sie dzieje i ten caly"halas"powoduje tez sama szyba....tak jakby ja cos "szpanowalo"..chodzi gora,dol...jak wrzucic filmik??

Nagralbym telefonem i byloby jasne..

Opublikowano
Proszę bardzo Dropbox, GoogleDrive, Onedrive, Youtube do wyboru do koloru wgraj gdzie chcesz i wstaw linka :D