Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! mam maly problem z zamontowaniem tuby w moim samochodzie tzn nie chodzi o sam montaz bo z tym nie bylo wiekszych klopotow ale o dzwiek ktory nie ma gdzie wychodzic bo bagaznik jest zbyt powiedzmy szczelny i nie wiem jak sobie z tym poradzic zastanawiam sie nad wycieciem dziur w tylnej polce tylko nie wiem czy to cos da. Moze ktos mial podobny problem lub ma jakis ciekawy pomysl na uporanie sie z nim?
Opublikowano
taki urok bmw z kufrem. Baganizki są bardzo wytłumione. Chociaz ja woze u siebie skrzynke a nie tube i nie narzekam. Ładne uzupelnia niskie czestotliwosci i trzesie plecami ;) Moze masz tube do d...
Opublikowano

Witam

Tak jak przedmowca napisal. Do tego kufra trzeba duzy wzmacniacz i duzy sub wtedy bedzie git. Swoja droga ladniej brzmi basik wewnatrz kiedy subwofer jest przy klapie a nie przy siedzeniu ale to utrodnia korzystanie z bagarznika.

Pozdrawiam
Opublikowano
Tuba (czyt. wiejski przyrzad do robienia huku) zawsze bedzie miala badziewny dzwiek, jak juz wyzej kolega wspomniał skrzynia by była duzo lepsza ja tez tak mam i basu nie brakuje, wyjałem jeszcze tylne głosniki zeby basik przechodził przez otwory a wzmocniłem przod i jest ok :twisted2:
Opublikowano
a powiedzcie mi.bo mam taki problem ze zamontowalem suba i wzmacniacz i po nocy zaplon ani drgnie.pusty aku do zera.wzmkacniacz jest podlaczony pod radio w ten sposob ze gdy wylaczam radio gasnie tez wzmacniacz.czyzby cos jeszzce zrzeralo tyle pradu??!!!