Skocz do zawartości

[325i] Lampy Bosch soczewka i ZKW bez soczewki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W moich lampach soczewkowych Bosch mam wypiaskowane klosze. Kupiłem klosze w idealnym stanie ale są one do lamp ZKW. Odkleiłem szkło od plastiku i chciałem założyć je do plastiku od BOSCHA ale nie pasuje. Mam okazję tanio kupić całe lampy ZKW kompletne i teraz pytanie jest, czy da radę środek mojego Boscha przełożyć do obudowy ZKW?

Opublikowano

zasadniczo klosze i odbłyśniki są projektowane jako całość,dlatego nie jestem pewny,czy będzie to dobrze świeciło

odbłyśnik bosch a klosz ZKW

Opublikowano

Klosz sprawdzałem ten zewnętrzny, to on się różni tylko tym ze w rogach jest delikatnie szerszy i nie wejdzie bo ramkę od BOSCHA

A w moich lampach boschowskich mam pourywane zaczepy na kierunki to lampy ZKW już zamówiłem bo miałem bardzo tanio. Najwyżej jeśli nic nie będzie się dało zrobić to będę szukał środka soczewki ZKW bo to jedne z najlepszych lamp. Bez soczewek przód E36 wygląda bezpłciowo ;)