Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziwna sprawa, a konkretnie...

Dwa dni temu smigalem autkiem, bez problemu palil, muze grala no i jezdzil. Wstawilem do garazu i do domku. Przychodze dzisiaj, kluczyk do zamka, a tu ZONK :shock: Zamek sie nie otwiera, zablokowane rygle, itd. Po wielkiej "gimnastyce" udalo mi sie dostac do srodka, okazalo sie ze wyssalo do zera akumulator, po podpieciu prostownika zamek ruszyl, a wskaznik wskazywal calkowite wyczerpanie akumulatora. Swiatel nie zostawilem wlaczonych, i w sumie nie wiem dlaczego sie rozladowal, zaznaczam ze akumulator nie pierwszej jakosci ale wczesniej krecil bez problemu. ZWARCIE?? Jak to sprawdzic???

Z gory dzieki. :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Opublikowano
Miałem to samo! I to dwukrotnie :D Po pierwszym razie mECHANICY z sewisu specjalizowanego bmw zajrzeli i stwierdzili, że to tylko aku. Podładowali go, a za 3 m-ce to samo. Okazało się że w aku nie było elektrolitu już i się zsiarczył. Moja rada - oszczędź nerwów kup nowy aku!