Skocz do zawartości

[E61] 525D 2004 Prośba o foto naklejki z ciśnieniem opon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie - proszę szanownych forumowiczów o foto naklejki, która jest na słupku B z informacja o ciśnieniach w oponach w modelu E61 525D z 2004r. Niestety mój egzemplarz nie posiada rzeczonej naklejki (hmmm) a w bmw store nie mają i miły pan poinformował mnie że w magazynach też jej nie ma (ma do mnie zadzwonić z informacją kiedy się pojawi). Przekopałem internety w poszukiwaniach tej naklejki ale do mojego auta nie znalazłem.

Z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

Po wpisaniu numeru naklejek z google (zapisane pionowo po prawej stronie) wyskakują mi inne modele .

Proszę mi wierzyć, wiele czasu spędziłem na odczytywaniu numerów tych naklejek z realoem, a zależy mi dokładnie na naklejce do mojego modelu z 2004r. Sądzę, że na forum jest jeszcze uczyyny forumowicz z kombi 525d 177KM z 2004r.

Stąd tez prośba do Was :D

Aha,interesują mnie naklejkę o numerach 71 24 6 770 285 Zastępuje ona naklejkę 71246768927 (to jest ta która była naklejana w fabryce. Przestali je drukować w 2010r.)