Skocz do zawartości

Problem z Przepływomierzem i wskaźnikiem paliwa BMW E320i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Od niedawna posiadam BMW E320i rocznik 85 2.0 benzyna. Mam problem. W zimne dni mam problem z odpaleniem samochodu Sprzedający powiedział mi że trzeba wymienić przepływomierz ale po przeczytaniu intreresującej lektury wyciągnęlem wniosek że trzeba go tylko wyczyścić bo jakby nie działal to bym wogóle nie pojechał Jeżeli wiecie jak go wyczścić to napiszcie jak dzięki wielkie

Następny problem sotyczy silniczka wycieraczek. Jak mam Go wymontować i gdzie go znajde bo chyba jest schowany pod dolną szybą bo nigdzie pod klapą go nie widze. :mad2:

Następny i ostani problem dotyczy obrotomierza i wskaźniku paliwa. Nie działają nie wiem dlaczego co musze zrobić aby działał haha dużo wam to mówi :mad2:

Więc jeśli zna ktoś odpowiedź na moje pytania i problemy :modlitwa: :modlitwa: prosze o odpowiedź na meila albo tutaj.

Pozdrawiam wszystkich i z gory dzięki.

Opublikowano

Kurcze :mad2: Teraz żałuje że wyjechałem. Aktualnie do końca lipca nie ma mnie nawet w województwie opolskim :/ JAkbyś mógł być taki dobry i jeśli to możliwe to napisz w skrócie co sie dzieje. :D

Pozdro

Opublikowano

Kurcze :mad2: Teraz żałuje że wyjechałem. Aktualnie do końca lipca nie ma mnie nawet w województwie opolskim :/ JAkbyś mógł być taki dobry i jeśli to możliwe to napisz w skrócie co sie dzieje. :D

Pozdro

Opublikowano
czyli jak pod koniec lipca do ciebie bym napisał to pomożesz??? Kurde byłoby na wypasie :D. Browar dla ciebie i big pozdro