Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znajomy kupił ostatnio wycinarkę laserową do cięcia blach. Cudeńko jest sterowane numerycznie i potrafi naprawdę niezłe rzeczy. Wpadł mi pomysł do glowy taki, żeby stworzyć jakiś emblemat samodzielnie. Brakuję mi trochę pomysłów i wzorów. Niekoniecznie musi być to logo BMW, mogą być też fimy tuningowe. Aha, wzory nie mogą być za bardzo fikuśne, bo projekt muszę wrzucić do Autocada, ewentualnie Inventora. Jak coś stworzę przez wakcję, to się pochwalę. :mrgreen:

Zawsze mogę też uruchomić produkcję seryjną, jeżeli coś ładnie wyjdzie.

Opublikowano
(...) Zawsze mogę też uruchomić produkcję seryjną, jeżeli coś ładnie wyjdzie.

... i opychac na allegro :cool2: :cool2: :cool2:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
A był byś tak miły i zrobił byś mi blaszke z szachownicą bmw, czy cos co by mi sie akurat za przeproszeniem pierdło? Ewentualne ceny podaj proszę na PW
Opublikowano
Mam swój brelok do BMW (szachownica) i zastanawiałem się nad nim. Ale muszę jeszcze pomyśleć nad tym od strony technologicznej. Problem jest taki, że nic w powietrzu nie będzie się trzymamać. O Allegro nie myślałem, bo nie mam czasu na takie bzdety. Ale seria kilkuset emblematów, to niezły plan. Byle były one naprawdę ciekawę.
Opublikowano

:idea: Może trzaskać metalowe ramki do rejestracji w wyciętymi literkami.

Jeśli byś użył dobrej kwasówki, nie rdzewiałaby i fajnie połyskiwała...

Opublikowano

Cena zależy od wielkości i ilości. Ale masz na myśli poprostu napis M5 bez tych kolorowych trzech linii :?: Bo kolorów maszyna ta nie robi. Ewentualnie można natryskiwać czymś. Proponuję jednak zwykłą szlifowaną powierzchnię.

Podkładki pod tablicę to dobry pomysł, tyle że bardzo materiało chłonny. Może być to nieopłacalne. Pastyki są za groszę, a nierdzewka sporo kosztuje.

Opublikowano
Majowy, jak mi ładnie wytniesz taką trójkę...

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=113097533

... to myślę, że się jakoś dogadamy :modlitwa:

... na e-bayu taniej dostaniesz... no i wiekszy wybor. :wink:

hmmm... :think:

na ebay-u... moze tez... :mrgreen:

ale w sklepie BMW na narbutta w Wawie... to kosztuje 99,00 przed klubowym rabatem... :cool2:

wiec... gosciu z allegro troche przesadził... :duh:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
na ebay-u... moze tez... :mrgreen:

ale w sklepie BMW na narbutta w Wawie... to kosztuje 99,00 przed klubowym rabatem... :cool2:

wiec... gosciu z allegro troche przesadził... :duh:

pozdrawiam

cosmo

... czyli jeszcze lepiej... :cool2:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png