Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałem skasowac sobie inspekcję w moim E63 630i 2009 z CIC. We wszystkich wersjach INPY ktore zainstalowalem po wybraniu E60/E61/E63/E64--> Communication System mam tylko do wyboru opcje z CCC (Car communication computer, audio system controler CCC, navigation system CCC). Jezeli wybiore ktores z nich wyskakuje blad ze wybralem CCC a wykryty modul w aucie to CIC. Inpa smiga az milo, laczy sie ze wszystkimi modulami, live data działa. W menu e90 i e65 tez nie ma CIC. W menu INPY mam tez BMW F01, F07, F30 i tam rzeczywisice jest CIC. Jak to ugryzc, co robie żle? Instalowlem tez INPE 5.0.2 gdzie byl caly folder CIC daten ale dalej do wyboru mam tylko CCC.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wybierz przez inny model, to nie ma znaczenia że pisze e90 inpa łączy się ze sterownikami i nie ma znaczenia że wybierzesz przez e60 czy e70

tak naprawdę to już pisałem w INPA fxx nie ma wpisane do menu ok 200 sterowników, a pliki do diagnostyki są w INPA/SGDAT/ (. ipo )

jak znajdziesz to wpiszę ci do meni e60 (jak poszukasz w moich postach to znajdziesz info jak wpisać wszystkie nie wpisane sterowniki do INPA)

Opublikowano
dziekuje Din76, pomagasz juz mi ktoryś raz:) Dzisja mm chwile to poczytam co wcześniej pisałeś i znajde .ipo