Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam w swojej beczce zestaw głośnomówiący, tzn taki, który łaczy się przez bluetooth'a z telefonem i w związku z tym mam pytanie, czy jest możliwość, żeby na wyświetlaczu pojawiały się opisy numerów, które dzwonią, czy można skopiować do samochodu spis telefonów?? Troche uciążliwe jest sprawdzanie na telefonie kto dzwoni, bo na wyświetlaczu pojawia się tylko numer tel. a nie każdy znam na pamięć
Opublikowano

Mam E60 z zestawem bluetooth, telefon nokia 6230i i nie ma żadnego problemu. Ksiązka telefonu skopiowala sie do samochodu. Polskie litery w opisach zostaly zastapione pustymi polami. Jedyne co mi nie pasuje to to ze nie ma mozliwosci wyboru z ksiazki samochodu innych numerow odbiorcy niz domyslny. Poza tym dziala ok.

Pozdr

Krzysztof

Opublikowano

NIc recznie nie kopiowalem - nowe pozycje z ksiazki telefonu przy kazdym skomunikowaniu aktualizuja sie w samochodzie. W przypadku gdy w telefonie dladanej pozycji zmieniam numer telefonu to pozycje te musze usunac calkowicie z samochodu i przy nastepnym uruchomieniu laduje sie zaktualizowana.

Pozdr

Krzysztof

Opublikowano
niestety mam wrazenie, ze ten bluetooth jest nieco niedopracowany. Jakiego bym nie mial telefonu, komputera, sluchawki to niby wszystko jest OK ale jednak czasem cos sie chrzani, nie łączy, wiesza, etc. Nawet kiedys w sluzbowym mialem tak, ze z zestawiem BT jedna nokia 6310i chodzila idealnie a druga identyczna (i o ile pamietam z tym samym softem) wymagala co jakis czas ponownego łączenia - jak za pierwszym razem - wbijanie kodow, etc

pozdrawiam

t.