Skocz do zawartości

3.0sd zarabali logo z maski...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moje pytanie gdzie to ustrojstwo kupić... kupiłem już 3 sztuki z ebay.u każda niby na przednia maske a tu [BAD]... każdy emblemat ma dwa piny a w masce mam cztery...i nijak tego nie dopasuje, wymiar idealny ale nie jak zamontować...

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/923/Z1JGbD.jpg

Edytowane przez Cyber2020

Opublikowano
Hmm. Toś mnie teraz zaskoczył. Ja już 2 komplet wymieniłem na masce w kolorze czarny carbon, ale zawsze na 2 pin i 82 mm.
Opublikowano
Może obetnij nóżki i przyklej na silikonie lub kleju na gorąco, tylko później może by problem z wymianą.
Opublikowano
  • Autor
Hmm. Toś mnie teraz zaskoczył. Ja już 2 komplet wymieniłem na masce w kolorze czarny carbon, ale zawsze na 2 pin i 82 mm.

82 mm sie jak najbardziej zgadza:>

Może obetnij nóżki i przyklej na silikonie lub kleju na gorąco, tylko później może by problem z wymianą.

no wlasnie o tym myslalem... zostaje jeszcze podjechac do ASO i sie ich pytnac...

Opublikowano
Nie widzę dobrze ale czy jeszcze to nie jest pozostałość po znaczku? może ten krążek można podważyć? Jakoś te dziurki mi nie pasują. :D
Opublikowano
Kolego. Weź zrób zdjęcie ze zdjętym znaczkiem. Bo to coś nie pasuje. Powinno być na 2 pin.
Opublikowano
To co zostało to jest reszta znaczka. Owiń płaski wkrętak szmatką żeby nie porysować maski po podwadzaj z każdej strony to zejdzie.
Opublikowano
Albo weź wsuń kartkę pod znaczek i wtedy spokojnie możesz podważać śrubokrętem tę pozostałość i to zdemontować.
Opublikowano
To jednak dobrze widzę :D
Opublikowano
  • Autor

dzieki wszystkim za utwierdzenie mnie w mojej głupocie: :mad2: faktycznie jednak na dwa piny :D dostalem nowy znaczek i wstawilem:P . podczas wyciagania reszty logo( dziwne ze dwuczesciowe) piny sie odlamaly ale dobry gwozdz mlotek i wbilem do srodka... gumki zostaly nienaruszone i wszytko jest super:D

dziekuje

Opublikowano
:cool2: