Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

moim problemem od dluzszego czasu jest wyswietlacz i co za tym idzie ,radio,idrive, navi itd.na poczatku wyswietlacz "wariowal" zapalal,wygasal.wszystko wracalo do normy po 10-20 minutach jazdy.od dwoch tygodni przestal dzialac wogole(mryga sobie tam nieraz).jestem swiezy na forum,podejrzewam ze temat byl poruszany juz nieraz.to co udalo mi sie znalezc juz sprawdzilem,jednak nic nie pomoglo.

autko dostalo nowe oprogramowanie(u pana Ptaka w.swietokrzyskie) jakis czas temu,pare rzeczy sie poprawilo tylko nie wyswietlacz.do tego sprawdzilem co niektore bezpieczniki(rada z forum),i modul mulf(dodam ze bt nie dzialal)wypialem,wpialem i dalej nic.

z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano
Mi jak zaczal kiedys wariowac wyswietlacz w trasie ( pare razy zgasl sam, po czym znowu zaczal sie zapalac ) to podjechalemdo ASO, modul MULF mialem walniety i zaklucal inne moduly, zrobili mi obejscie i od tamtej pory ani razu niemialem sytuacji zeby mi ekran zgasl, a minelo juz z 1,5 roku. Cena byla nie duza cos okolo 50-60 euro chyba.
Opublikowano
dzieki za podpowiedz.probowalem sam cos z tym modulem ale nic nie drgnelo.niedlugo wstawiam auto do swojego ulubionego mechanika,mam nadzieje ze cos z tym zrobi.najgorsze ze mam ponad 1000km do przejechania...