Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Orientuje sie ktos czy mozna rozkleic przednie lampy w e87 ?

Autko po lifcie . W poprzednim aucie wystarczyła chwila w piekarniku na 220st i ladnie odchodziły szkla a sama lampa na tym nie ucierpiala.

Opublikowano

Twardszy niz w reflektorach hella doA3??

Rozklejalem wlasnie od A3 , 20min w piekarniku zrobilo swoje. Niewiem jak sytuacja wyglada w Bmw, niechcial bym noc uszkodzic a musze jakos je rozkleic..

Moze jakies porady??.

Opublikowano

Rozklejałem wiele modeli w Audi A3 , wada w nich to częste parowanie , więc raz na tydzień wpadają Audi na stół w celu naprawy,

W Audi A3 a w Bmw E87 mamy inny silikon i inne tworzywo z którego jest zrobiona puszka reflektora , (dużo wymieniać aby dać ci porównanie)

Ale życzę powodzenia , :)

Reflektory Samochodowe-SpawaniePlastików
Opublikowano

Rozklejales rowniez z e87?

Duzo ciezej niz z lampami hella?

Jaki sposob polecasz? podgrzanie opalarka?? czy moze ten piekarnik??

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
I jak, rozklejał ktoś te lampy?:-) Mam do czyszczenia soczewki w LCI i chciałbym wiedzieć jak się za to zabrać:-)
Opublikowano
I jak, rozklejał ktoś te lampy?:-) Mam do czyszczenia soczewki w LCI i chciałbym wiedzieć jak się za to zabrać:-)

Demomtujesz lampy i wysylasz do profesjonalistów, oni ci robia placisz kilka stów pln i jestes zadowolony.

Opublikowano
Dzięki za pomoc, nie wpadłbym na to... ;-) Niektórzy mają troszke więcej ambicji niż za wszystko płacić i zlecać każdą pracę komuś innemu ;-)