Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich otóż mam problem przekopalem chyba wszystko każdy tzn 225i czy 228i bierze części od 330i a ja właśnie potrzebuje jakiegoś większego kolektora ssacego do 330i i zasadniczo nie wiem jaki podejdzie jak by ktoś mógł mi pomóc chociaż w określeniu z jakiego modelu mógł bym wykorzystać takową część do mojej Beaty :(
Opublikowano

Dlaczego nie zaadaptuje innego kolektora ?? Coś usłyszałem że z m50b30 pasuje ogólnie powiem iż cały wydech będzie zmieniany na 3 cale strumiennice dwie zamiast kąta wtryski od m3 wkladka z kn dolot z pod kratki w zderzaku no i ten kolektor chciałem dorwać po ogólnych modyfikacjach jadę ustawić mapę pod wszystkie zmiany by to ładnie wspolgralo

Jeżeli ktoś ma jakiś fajny pomysł chętnie wysłucham lub jeśli ktoś ma jakiś sprzeciw też poproszę o dołączenie dlaczego tak a nie inaczej :)