Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kupiłem nowe xenony D2S Bosma 6000K, po zamontowaniu przetwornica wydaje dźwięki, coś w stylu pisku, nagrałem film jak to wygląda: https://youtu.be/KK3B64-3Nfk

Przetwornice są oryginalne, wcześniej działały na żarnikach bosch ale jeden z nich się spalił. Reflektory przedliftowe. Czy jest to normalne? Dźwięk nie wydaje się aby ucichał po czasie.

///TDS Power
Opublikowano
Cześć, miałem podobnie jak wymieniłem żarówki w omedze, o ile dobrze kojarzę to są to chyba te same przetwornice i za każdym razem jak uruchamiałem je po dłuższej przerwie tak piszczały, ale tylko przez chwilę do puki żarnik w pełni się nie rozświetlił. Może żarniki nie takie? masz jakieś inne żeby sprawdzić ?
Opublikowano
Może żarniki nie takie? masz jakieś inne żeby sprawdzić ?

Całkiem zapomniałem o tym jednym, który jest sprawny. Podłączyłem go i rzeczywiście też wydaje takie dźwięki przez cały czas czyli jest wszystko ok, wcześniej musiałem nie zwracać na nie uwagi. Zawsze jest się lepiej upewnić niż mieć później spalone przetwornice :P

Dzięki!

///TDS Power
Opublikowano
Dobrze, że kupiłeś Bosma a nie jakieś chińskie podróbki.

Po tym co naczytałem co mogą zrobić tańsze żarniki to inaczej zrobić nie mogłem :wink:

///TDS Power