Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuję nowego konwertera do BMW E61 525d z 2006 roku. Wyczytałem na tym forum że z regenerowanymi jest różnie i warto dołożyć do nowego.

Sprawa jednak jest następująca; podobno w mojej 525d występuje konwerter C82 inny niż w pozostałych wersjach silnikowych.

Obecnie nowego nie idzie dostać nigdzie. Pisałem nawet do kilku niemieckich firm zajmujących się sprzedażą takich rzeczy. Jeden z nich odpisał mi że jest to

'przestarzały' typ dlatego ciężko z dostępnością. Moje pytanie jest następujące; czy ktoś z Was miał już taki problem ? Czy jest możliwość zamontowania innego konwertera np od wersji 530d czy pozostaje mi kupno regenerowanego ?

Bardzo proszę o pomoc, z góry dzięki

Opublikowano

Cześć, napisz do kolegi forumowego gorik79, zajmuje się naprawami skrzyń ZF. Na pewno rozwiąże Twój problem.

Powodzenia

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Możesz napisać jaki był finał Twoich poszukiwań bo też zmagam się z tym problemem. Kontaktowałem się z Mautoczęści ale po 6 miesiącach czekania i obietnic konwerter nie przyszedł i musiałem mój regenerować, lecz z marnym skutkiem bo dalej nie jest tak jak być powinno.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ja mam benzyne 3.0 konwerter kosztowal 2 z hakiem kolega gorik79 zalatwil to bez problemu napisz do niego albo zadzwon gosc konkretny wie co i jak na pewno pomorze doradzi :D