Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktos ma moze jakies doswiadczenia z poszerzaniem nadkoli w e92 (zwlaszcza z tylna osia)? Bede chcial wrzucic zdecydowanie za szerokie opony i kola na OEMowe nadkola wiec bede zmuszony pozmieniac to i owo. Obecnie staram sie badac opcje i na razie widzialem tylko 2:

1) Widebody z prior designu - kosztuje krocie, a jakos podobno pozostawia wiele do zyczenia.

2) Zalozyc elementy z M3 na przod + kupic tylnie cwiartki na tyl i przespawac poszerzenia do siebie + kupic tylni zderzak z m3 i pociac go tak by polaczyc z M-Sportowym.

Najlepsza opcja byloby jakies customowe rozwiazanie, ale kompletnie sie nie orientuje kto w Polsce moglby cos takiego zrobic?

E92 335d Stage H
Opublikowano
a rocket bunny kit? ogólnie są tanie ale kwestia gustu czy komuś pasuje czy nie. Moim zdaniem bardzo fajnie wygląda ten styl.
Opublikowano
a rocket bunny kit? ogólnie są tanie ale kwestia gustu czy komuś pasuje czy nie. Moim zdaniem bardzo fajnie wygląda ten styl.

Bedac od wielu lat fanem RB wiem jedno, RB jako RB nie produkowalo kitow do e92. To co widnieje jako RB to kit liberty walka - https://streetstandard.com/shop/lb-works-bmw-m3-e92/- i z tego co widze oryginal kosztuje $8k. To co idzie kupic u w sieci jako ten RB kit to tania replika tego liberty walka. Inna kwestia jest to, ze to kit przeznaczony bezposrednio pod poszerzone M3. Generalnie bardzo duza bieda z kitami pod 335i/335d, poza priorem nic nie znalazlem.

E92 335d Stage H
Opublikowano
Poszukał bym może czegoś typowo w USA albo w Chinach. Moim zdaniem nie ma co sie ograniczać to topowych marek produkujących bodykity bo z tego co wiem, ludzie wydający jakies chore pieniądze na widebody i tak mają problem ze spasowaniem. Duża część osób poleca w miare tanie a po prostu posiedzieć nad tym i ogarnąć żeby pasowało idealnie. Cena RB 8tys $ troche dużo moim zdaniem.
Opublikowano
Poszukał bym może czegoś typowo w USA albo w Chinach. Moim zdaniem nie ma co sie ograniczać to topowych marek produkujących bodykity bo z tego co wiem, ludzie wydający jakies chore pieniądze na widebody i tak mają problem ze spasowaniem. Duża część osób poleca w miare tanie a po prostu posiedzieć nad tym i ogarnąć żeby pasowało idealnie. Cena RB 8tys $ troche dużo moim zdaniem.

Dlatego idealnie mam nadzieje, ze ktos zna jakis customowy body shop, ktory bylby w stanie bardzo dobrze ogarnac temat ;-)

E92 335d Stage H