Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam nastepujacy problem z wybieraniem numerow. Kiedy wchodze w ksiazke telefoniczna, tylko poczatkowych 20 numerow jest wyuswietlanych a reszta jest w formie "..." domyslalm, sie ze potrzebuje chwili na zaladowanie tych numerow, ale czesto jest tak, ze laduje tylko fragment, czesc omija i nie jestem w stanie numerow w tych "dziurach" uzyskac, dalej jest "..." Dodatkowo kiedy wchodze w opcje wyszukaj numery od A-Z, obojetnie co wpisze, jedna litere, dwie czy trzy i potwierdze to nic sie nie dzieje. Przechodze do ksiazki telefonicznej od poczatku. Czyli opcja np podania litery D i przeskoczenia od razu do numerow D po prostu nie dziala

Wie ktos moze co z tym zrobic?

Z gory dziekuje

Opublikowano

kurcze, duzego ruchu tutaj nie ma. Mam nadzieje, ze ktos pomoze wczesniej niz po 7 miesiacach jak koledze z postu nizej :)

Jak ktos nie wie co z tym zrobic to moze moglby polecic miejsce w ktorym moge sie o to zapytac?

Dzieki

• 2 miesiące temu...
  • 5 lat później...