Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam bmw f30 320d 2013r

Mam problem z polaczeniem swojego iPhone (6s) z autem.

Polaczenie Bluetooth dziala swietnie, lecz chcem polaczenie usb zeby mozna bylo przelaczac piosenki przyciskami na kierownicy.

System zaktualizowalem wiec powinien dzialac z najnowszym smartfonem. Jakies porady?

Nastepne moje pytanie dotyczy radia i jego ustawien. Posiadam naglosnienie harmana, jest w nim opcja L7 surround ktora mi sie ciagle wylacza przy zgaszeniu silnika(wylaczeniu radia), jest jakis sposob na zapisanie tego ustawienia? Ustawienia sopranow i basow sie zapisuja i nie zmieniaja, a opcja surround na zlosc mi sie wylacza.

Opublikowano

Czasami zdarzaja sie problemy komunikacji pomiedzy BMW a iphone. Problem z reguly rozwiazuje restart iphone.

Poza tym wszystko powinno dzialac bezproblemowo. Wystarczy polaczyc iphone przez usb, wejsc do media, urzadzenia zewnetrzne i wybrac funkcje usb.

2009-2013 E46 330iA; 2013-2014 E91 318dA; 2014-2016 F34 320dA; 2016-2019 F34 330xdA; 2018-2020 G30 540xiA

2020-2023 F98 X4M; 2022-2026 G08 iX3

Opublikowano
Tak, wyswietla sie moj iphone w multimediach ale gdy w niego wejde pokazuje ze nie ma tam zadnych utworow, a telefon mam w wiekszosci przeladowany piosenkami :D
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy żeby połączyć iPhone przez USB i zmieniać piosenki w kole kierownicy muszę mieć radio Professional?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk