Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z radyjkiem Pioneer deh-p5600 kupiłem preparat do czyszczenia nawiewów robi sie ładna pianka ale jak ona ginie to zmienia sie w jakis płyn a ze radyjko w e36 jest pod nawiewem popłyneło troche na radyjko no iod tamtej pory mam problem na poczatku wcale nie chciało grac ale za jakis czas sie włączyło pograło troche i znowu przestało radyjko rozebrałem poczyściłem ale dalej jest to samo chwile gra i zaraz przestaje wyłącza sie i zaraz sie włącza po chwili to non stop sie włącza i wyłącza co to moze być?? Troche boje sie uderzyć do specjalisty bo kiedys oddałem radio nic nie chciał od razu powiedziec a później jak naprawił to skasował mnie 400zl a radio było warte ze 300 wiec proszę o pomoc lub polecenie jakiegos uczciwego elektronika.
Opublikowano

witaj

ja miałem podobny przypadek to była końcówka mocy do wymiany. możliwe że zawilgocenie radia uszkodziło ją w twoim. żadna filozofia z wymianą, a sama końcówka to koszt do 50zł. pozatym może znajdziesz elektronika , który najpierw zdiagnozuje i potem określi koszty naprawy, można tak załątwić..

powodzenia