Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie powiedzcie mi czy ktoś przerabiał tego typu sytuację. Mam wykupione AC, jakiś miesiąc temu pękła mi przednia szyba, a w ostatni weekend ktoś przetarł mi tylny zderzak. W umowie AC mam dodatkowo wykupioną klauzulę, która pozwala na zgłoszenie jednej szkody w roku bez straty zniżek. Czy jak zgłoszę zderzak i szybę będzie to traktowane jako dwie szkody czy jako jedna? Nie da się powiązać okoliczności jednej i drugiej szkody.
Opublikowano

Nawet jak powiążesz, to ubezpieczyciel rozwiąże :D

Raczej się nie da, bo padniesz przy kilku podstawowych pytaniach. Zgłoś zderzak a szybe kup i tyle

Opublikowano
Pomalowanie zderzaka 500zł a szyba potrzebna jest do wersji z wyświetlaczem HUD to podejrzewam, że będzie droższa niż koszt pomalowania zderzaka. Wymieniał może ktoś taką szybę?
  • 1 rok później...
Opublikowano
w s-plus, jeśli jest u Ciebie w mieście robią malowanie elementu bez jego ściagania. do rozmiaru A4 zarysowania jest to koszt 350zł. Robiłem w swoim aucie, polecam. Przynajmniej s-plus w Sopocie polecam.