Skocz do zawartości

Nagrzewaja sie felgi??????????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc mam pytanie dzis byłem u mechanika zeby mi zrobil ręczny i wracajac do domu zobaczyłem ze tylne felgi są ciepłe jak przednie,czy one nie powinny być jednak troche chłodniesze od przednich przeciesz tylko chamowałem przednimi hamulcami????????????ZA Odpowiedz DZIEKI
BIAŁA MOŻE WIECEJ :)
Opublikowano
A kto ci takich bzdur naopowiadał że hamują tylko przednie koła? :duh: Hamulce działają równocześnie w czterech kołach owszem w tylnych nieco słabiej bo masz tam bębny ale zawsze.Dla mnie nagrzewanie się lekkie kól na obu osiach to norma.Być może wczesniej miałeś zapowietrzony tył albo coś i dlatego subiektywne odczucie nie hamowania tyłu?nawet przewody hamulcowe sąpodpięte razem-prawy tył lewy przód i lewy tył prawy przód
Było e23 2,8 automat,potem e23 2,8 manual teraz e36(z silniczkiem jak od kosiarki ale spoko bedzie kiedyś większy) BMW na zawsze,--hehe kosiarka do żyda a teraz 2 literki w trumniaku-m52b20