Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przyciemnione szybki, "sportowy wydech", gałka i mieszek jakieś mało oryginalne... :mad2: Do tego stan igła za 3200... Ja bym odpuścił.
Opublikowano
Przyciemnione szybki, "sportowy wydech", gałka i mieszek jakieś mało oryginalne... :mad2: Do tego stan igła za 3200... Ja bym odpuścił.

W tej kasie interesuje mnie tylko proste nie "szczepione" nadwozie,reszta i tak będzie robiona wg. mojego widzimisię.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Napisz konkretnie, czego oczekujesz, czego chcesz się dowiedzieć? Zdjęcia? Dokumenty?

Będzin nie jest daleko, więc mogę skoczyć, jeżeli jesteś na prawdę poważnie zainteresowany. Zerknij też na http://www.vabikbmw.pl/ na forum i się zapytaj. To są ludzie w większości z Zagłębia, więc ktoś może mieć jeszcze bliżej, niż ja.

Kai
Opublikowano
Napisz konkretnie, czego oczekujesz, czego chcesz się dowiedzieć? Zdjęcia? Dokumenty?

Będzin nie jest daleko, więc mogę skoczyć, jeżeli jesteś na prawdę poważnie zainteresowany. Zerknij też na http://www.vabikbmw.pl/ na forum i się zapytaj. To są ludzie w większości z Zagłębia, więc ktoś może mieć jeszcze bliżej, niż ja.

Konkretnie interesuje mnie czy to nie szczepa i w jakim stanie jest nadwozie,a tak ogólnie to ogólny stan auta,wszystko to co można zobaczyć gołym okiem,jak bardzo stan auta różni się od opisu właściciela.

Jeżeli mógł byś podjechać,obejżeć to auto i rzucić mi parę fachowych spostrzeżeń,był bym niezmiernie wdzięczny.Oczywiście zapeniam zwrot za paliwko plus mały bonus.

Opublikowano

ja bym mógł podskoczyć ale średnio się znam na BMW dopiero się do kupna przymierzam

ale jak coś to zawsze moge służyc pomocą, podjadę porobię zdjęcia

Opublikowano
Auto z Ameryki prawie wszystko juz zmienione ,dawno nie było u nas takiego złoma odradzam zakup

Kto był ten widział.

Auto sprzedane,poszło do sosnowca.

Pozdrawim